Om oss

Vårt team av elektriker i Kalmar kan hjälpa dig med alla dina elbehov. Har du ett elproblem som måste fixas omgående eller behöver du hjälp med någon typ av elinstallation eller annat elarbete? Om så är fallet så är du i goda händer.

Våra elektriker har många års erfarenhet och alla behörigheter och utbildningar som krävs för säkra och professionella elinstallationer. Från den allra första kontakten med oss kommer du få ett trevligt bemötande från vår personal. När du begär ett kostnadsfritt prisförslag från oss så är det alltid fasta priser utan överraskningar som gäller. 

Vi utför alla slags elinstallationer och elarbeten, både planerade arbeten och de med kort varsel. Oavsett vad du anlitar oss för så ser vi till att lämna din elektricitet i bättre skick än när vi kom och att allt fungerar som det ska. Vi strävar efter att du som kund ska bli så nöjd som möjligt efter du anlitat oss. Det är trots allt våra nöjda kunder som rekommenderar oss vidare och hjälper oss att växa. Varmt välkommen att kontakta våra duktiga elektriker redan idag, vi ser fram emot att höra från dig och erbjuda en lösning!